Mor og far er helt avhengig av å bære barnet med seg – så hvorfor ikke investere i ett hjelpemiddel som gjør oppgaven lettere? Elastiske bæresjal gjør denne jobben meget lett – og er helt uten klips som må festes og stropper som må strammes.

Når man tar barnet ut av bæresjalet – trenger man ikke å ta av sjalet – så man er alltid klar for neste situasjon som krever bæring. Elastiske bæresjal er ekstremt lett – mens en bæresele vil kanskje oppleves som klumpete.

Jeg elsker å sove i bæresjal - og mamma har
Baby: “Jeg elsker å sove på mamma”
Mor: “Jeg elsker friheten bæresjal gir”

Litt trening gjør underverker

Når man får dreisen på elastisk bæresjal – kan man knyte det på under ’30s’.

Det beste med bæresjal er at hver gang det knytes – er det ferdig innstilt. Dette gir barnet alltid optimal støtte og sittestilling.

Det er lett å glemme å stille inn stropper og midjebelte for en bæresele. Dette er ofte noe man som foreldre glemmer å gjøre – så plutselig oppdager man at sittestillingen sittestillingen for barnet ikke gir nok støtte. Dette slipper man helst med elastisk bæresjal.

Bæresjal gir mye bæreglede – og masse nærhet og kos.

Elastisk bæresjal er helt fantastisk – og du får raskt dreisen på bæring.

Det er deilig å kjenne varmen fra den lille babyen. Den nærheten, og kosen du får med den lille er en helt fantastisk følelse

Når kan man begynne med bæresjal?

Elastisk bæresjal kan som oftest allerede brukes fra nyfødt. De fleste bæresjalene som er elastiske – varer fra barnet er nyfødt til barnet er ca 5 måneder.

Bæring i elastisk sjal gir mye bæreglede for både store og små,
Bæring gir mye glede for store og små! Her er Fornessi bæresjal.

Det er noen elastiske bæresjal som varer lengre, som Fornessi fra ComfyBaby.no

Bæreglede (bereglede.no) er også en populær nettbutikk som har bæresjal fra flere uliker merker / produsenter. I tillegg tilbyr bereglede kurs i hvordan man benytter bæresjal.

Ønsker du å lære hvordan man knyter bæresjal? Les vår nybegynner guide!

Lurer du på hvordan man knyter ett elastisk bæresjal? Sjekk ut vår nybegynner guide.