Hva er viktig å se etter når du velge bæresjal?

Når du skal investere i ett bæresjal er det viktig å få god kvalitet. Det er en fordel at bæresjalet har støtte til hodet til babyen. Det kan være en stor fordel at bæresjalet har stropper på begge sider- da kan man veksle hodestilling men samtidig få støtte.

Litt om bæregleden

nyfødt i bæresjal

Det er en grunn til at barn har blitt båret i generasjoner ved bruk av bæresjal! Det er enkelt og genialt. Alle foreldre har tross alt behov for å bære barnet sitt- og det blir ikke enklere enn med ett bærsjal. Baby wrap kan gi god avlastning for slitne armer, skuldre og rygg- samtidig har det flere fordeler på listen både for baby og foreldre. Les mer om bæreglede comfybaby.no.

Bæresjal er på vei for fullt!

I den vestlige verden har det lenge vært upopulært med bæresjal- nå snur trenden! Bæresjal tar stadig innpå og erstatter mye av bruken til den tunge og unhåndterlige barnevognen. Det er også stadig med vanlig at pappaen er den som bærer babyen i bæresjalet. Det beste med bæresjalet er at man kan enklere holde oversikt over barnets velvære ettersom det er helt tett inntill seg.

Finnes det noen andre populære metoder for bæring?

Opplev friheten med baby wrap.

Det er en enorm frihet å kunne bære barnet i bæresjalet og likevel ha armene fri. Slipp bekymringen av å være fastlåst til barnet og ikke kunne gjøre noe fornuftig- eller bare det å slappe av med en god bok eller litt velfortjent tv-titting.

Dersom babyen har ett sterkt behov for nærkontakt kan man bli helst fastlåst til sengen eller sofaen. Da vil det være mye enklere å kunne plassere babyen i ett bæresjal. Du vil også få ett tettere bånd til babyen- gjennom den nære kontakten du skaper ved å bære barnet i bæresjal. Det er en helt herlig å kunne oppleve ekte bæreglede.

baby i bæresjal

baby i bæresjal

Bæresjal og soving?

Er det vanskelig å få spedbarnet eller den nyfødte til å sove alene på dagtid? Når mor eller far er alene med babyen er det ikke alltid like lett å få til god babysøvn. Ofte trenger babyen din kroppskontakt- samt å høre f.eks hjertelyder fra mor og far for å sove godt videre. Hvis mor eller far forsøker å lure seg unna våkner babyen fortere enn man får traktet kaffe! Hvis dette er ett velkjent problem kan f.eks white noise bamse hjelpe babyen å sove bedre alene. Finnes det flere effektive hjelpemidler til å få babyen til å sove? Ja! Hvorfor ikke prøve med bæresjal?

Bæresjalet vil gi den nyfødte eller babyen den ønskede kroppskontakten mens barnet sover. Lyder fra kaffetrakteren og huslyder bare bidrar til å hjelpe barnet å sove videre- så ikke vær redd for at lyder skal vekke din baby!

Hvilket bæresjal skal jeg velge?

Det er vanskelig å orientere seg om hvilket bæresjal man skal velge. Vi har prøvd å gjøre jobben litt lettere med å skrive litt om de mest populære bæresjalene!

Ønsker du å vite mer om bæring og bæresjal?

Følg linken og les vår nybegynnerguide for bæring!